Třicetidenní knihobraní: Kniha, při které jsem se opravdu červenala (6)

 Autorkou tohoto projektu je VeEee A co je cílem? Každé dva dny zde zveřejníme článek na určité téma. Více se dozvíte kliknutím na obrázek se žirafou :)
Zelený oddělovač 

S červenáním u knih jsem nikdy problém neměla. Když jsem s kamennou tváří uprostřed hodiny zvládala číst Fifty Shades of Grey, tak jsem si myslela, že už mě nikdy nic nerozhází. Nakonec ale přišla knížka, u které jsem byla červená až za ušima. Looking for Alaska od Johna Greena. Looking for Alaska sice rozhodně není žádný erotický román, ale přesto je v něm jedna dost explicitně popsaná scéna, při které jsem měla nutkání si skoro zakrýt oči. Ne proto, že by v ní bylo něco pohoršujícího, ale spíš proto, že byla celá dost rozpačitá – jak pro postavy, tak pro čtenáře. A když jsem si představila, jak se asi Pudge a Lara museli cítit, tak mi bylo snad ještě trapněji, než jim.
eM.
Zelený oddělovač
Je mnoho důvodů, proč se můžete u knihy začervenat. Jen málokterá kniha vám ale vžene krev do tváře tím, že prdí. Ano, čtete správně. Do této části knihobraní jsem po krátké úvaze vybrala knihu s názvem "Velká kniha o prdění", kterou bych vám rozhodně nedoporučovala číst na veřejnosti. A už vůbec ne v autobuse, lidé mají tendenci se otáčet. Vlastní zkušenost.

Prdění ale není jediným důvodem, proč jsem se u knihy červenala. I samotný obsah ve mě po většinu času probouzel dost rozpačité pocity. Nic moc užitečného jsem se nedozvěděla (i když je fakt, že jsem knihu nečetla celou), ale alespoň vím, jaké jsou mé prdy dle horoskopu. 
Myanmar

Myanmar

Budoucí psycholožka s chorobnou závislostí na knihách, seriálech a dobrém jídle

1 komentář:

  1. tak knihu o prdění bych chtěla vidět :D jako že na svoje vlastní oči :D

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za komentář! :)