Třicetidenní knihobraní: Kniha, u které bych vážně ocenil/a pokračování (dotisk) (15)

 Autorkou tohoto projektu je VeEee A co je cílem? Každé dva dny zde zveřejníme článek na určité téma. Více se dozvíte kliknutím na obrázek se žirafou :)
 Zelený oddělovač

Zde byla odpověď zřejmá od první vteřiny. Nejvíce ze všeho bych ocenila, kdyby u nás vyšlo pokračování příběhů ze série "Johannes Cabal". Recenzi na první díl najdete ZDE a jak je z ní, doufám, poznat, byla jsem z nadšená. První díl (Nekromant) sice skončil relativně uzavřeně, ale i tak jsem zvědavá na to, co si autor vymyslí příště. Navíc ještě pořád doufám, že jsem jednu část konce špatně přebrala, a že se vlastně stalo něco úplně jiného, než kniha tvrdí, že se stalo, a dokud druhý díl nevyjde, tak to nezjistím (ano, tahle věta je podivná, ale lépe se mi to zformulovat nepodařilo :D). 

Myanmar

Zelený oddělovač

 

Dlouho jsem přemýšlela, jakou knihu do posledního knihobraní vybrat, a nakonec mi v knihovničce padl zrak na jednu z mých nejoblíbenějších knížek - Nemetonburk aneb tajemství ve skále od Renaty Štulcové, což je první díl trilogie s názvem Nemetonburk. Když mi bylo asi 12 nebo 13 let, tuto knihu jsem naprosto zbožňovala, přečetla jsem ji několikrát a i teď se k ní ráda s nostalgií vracím. Dotisk bych určitě docenila, neboť když jsem ji posledně hledala na internetu, zjistila jsem, že se skoro nedá sehnat, což je škoda, protože Nemetonburk by si rozhodně zasloužil větší publikum. 

eM.

Myanmar

Budoucí psycholožka s chorobnou závislostí na knihách, seriálech a dobrém jídle

4 komentáře:

  1. Eh, priznám sa, že nepoznám ani jednu zo zmienených kníh.:D

    OdpovědětVymazat
  2. Nekromant - myslím, že se ta jedna část na konci stala tak, jak vyzněla, zlato. :D Taky jsem zvědavá na pokračování. x))

    O Nemetonburku jsem kdysi dávno slyšela, ale nikdy jsem se k ní nedostala. A popravdě si nejsem jistá, jestli by mě tahle MG zaujala. .))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hej, neber mi naději :D Třeba jsme to jen nikdo nepochopili :D

      Vymazat

Děkujeme za komentář! :)